Koffie op het werk

 

koffie op het werk & bedrijfskoffie

koffie op het werk & bedrijfskoffie

Gelukkig begrijpt ondernemend Nederland steeds beter het belang van goede koffie te schenken op het werk. Of dit nu betekent koffie op kantoor, bedrijf, zaak of koffie op de werkvloer, op elke plek waardeert men een lekkere koffie en niet alleen in de directiekamer. 

Een goede koffie voorziening binnen de zakelijke omgeving stimuleert niet alleen de eigen medewerkers,

  • koffie stimuleert en leidt tot meer werklust,
  • een koffie-moment geeft rust en bezinning
  • koffiedrinken is een sociale bezigheid, maar vooral

het straalt vooral ook waardering uit voor de mens. Even zozeer zullen de klanten een goed geserveerde koffie op prijs stellen.

Het is inmiddels zo dat een keuze van een gewoon kopje koffie op het werk - met de keuze met of zonder melk of suiker -  niet meer de vanzelfsprekende enige keuzes zijn. Inmiddels heeft ook in de zakelijke- en kantooromgeving de koffie varianten: cappuccino, espresso, koffie verkeerd (caffé latte) hun intrede gedaan en is er meer keus die beter aansluit op de elk van de medewerkers persoonlijke smaak.

Natuurlijk een kopje koffie halen voor de afdeling wordt dan wat ingewikkelder...hoe meer keus uw medewerkers geboden zal worden hoe meer verschillende soorten koffie gekozen kan en zal worden

Koffie voor de zakelijke markt (koffie op het werk, bedrijf, kantoor of werkvloer) is een grote markt waar veel geld in omgaat. Wij vinden het dan ook belangrijk u van informatie te voorzien welke mogelijkheden er zijn in koffie voor de zakelijke markt, de koffiemachines, welke koffie en koffiemachine contracten geboden worden en welke keuzes u heeft.

Wij hebben passie voor koffie en zouden niets liever willen dat overal goede koffie verkrijgbaar is, ook binnen uw bedrijf of werkomgeving. Met waardering voor koffie en de mens!